Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

Zonnepanelen


Energie voor de toekomst

Nieuwsgierig naar de prijs van uw zonne-installatie?
Bereken het hier!

Offerte Webshop

Wie heeft er nooit gedroomd om geen elektriciteitsrekeningen meer moeten te betalen?

Vandaag is dit bijna helemaal mogelijk door fotovoltaïsche zonnepanelen te plaatsen. Elke dag genieten meer dan 300.000 particulieren en bedrijven van de weldaden van deze bron van groene energie. In de nabije toekomst zullen alle gebouwen hiermee uitgerust worden. Zo is het sinds 2014 verplicht om op elke nieuwbouw hernieuwbare energie op te wekken. We zullen er onze elektrische auto's mee laden en er onze warmtepompen en de thermische zonnecollectoren op onze daken mee aandrijven.

G&D energy levert zonnepanelen van de beste kwaliteit. Onze Duitse Partners VIESSMANN en AXITEC zorgen voor hoogwaardige panelen en zekerheid op lange termijn. G&D Energy staat dan ook voor standvastigheid. Niet iedere maand een ander paneel, maar vaste partners zodat we u ook een degelijke service kunnen bieden. Alleen op deze manier kunnen we een langdurige relatie opbouwen met onze klanten, alsook met onze leveranciers. Naast deze Duitse panelen werken we ook met SUNPOWER en LG panelen. Deze panelen zijn uiterst geschikt als u weinig plaats heeft en toch een hoog vermogen wilt genereren. Bent u op zoek naar een dunne film paneel, dan kunnen we u verder helpen met het uiterst elegante SOLARWATT paneel.

De omvormers zijn het hart van de zonne-installatie en dus zeer belangrijk. Hier kan u kiezen voor het oerdegelijke en bekende SMA. Deze Duitse omvormers zijn alom gekend en van een super kwaliteit. Daarnaast werken we ook met GOODWE omvormers. Deze omvormers zijn standaard voorzien van een WIFI monitoring zodat u overal de opbrengst van uw zonne-installatie kan volgen. Indien u echter een schaduwgevoelig dak heeft kunnen we ook werken met micro-omvormers. Dit wil zeggen dat ieder paneel zijn eigen omvormer krijgt en dat ieder paneel afzonderlijk gemonitord kan worden. SOLAREDGE en HUAWEI zijn hiervoor onze partner.

De gebruikte onderconstructie is steeds van de hoogste kwaliteit. Wij werken enkel met aluminium of inox onderdelen voor uw installatie. Deze materialen geven een garantie op levenslange kwaliteit.

Kortom, bij G&D Energy kan u rekenen op een hoogwaardige zonne-installatie, superieur geplaatst en een service waar u levenslang op kan rekenen.

Hoe werkt het

  • De zon straalt in op het zonnepaneel.
  • De omvormer zet de gelijkspanning van het paneel om in wisselspanning.
  • De opgewekte stroom wordt door de elektrische huishoudtoestellen verbruikt. Indien er meer stroom door de zonnepanelen wordt opgewekt dan dat er stroom verbruikt wordt, dan wordt deze overtollige stroom terug het net opgestuurd en laat deze uw hoofdteller achteruitdraaien.

onze systemen

G&D Energy weet als geen ander dat een zonne-installatie minstens 25 jaar moet meegaan. Hierdoor is het noodzakelijk om enkel met de beste materialen te werken. Onze ervaring op het veld als in de naservice hebben ons geleerd dat enkel het beste goed genoeg is. Samen met de ondersteuning van onze partners en een uitstekende plaatsing, is uw zonne-systeem bij ons in goede handen.

  • Axitec - VIESSMANN- LG - Sunpower
  • Omvormers Huawei, SolarEdge, SMA & GoodWe
  • Onderconstructie Sadef en Schletter

SUBSIDIES


Met zonnepanelen wek je zelf stroom op. Onafhankelijk van energieleveranciers want de zon schijnt overdag altijd. En dat betekent gratis stroom. Als je stroom afneemt van je energieleverancier krijg je uiteindelijk de rekening gepresenteerd en deze rekening zal in de toekomst steeds duurder worden. Het streven naar onafhankelijkheid en de garantie van een vaste elektriciteitsprijs zijn daarom de belangrijkste beweegredenen om te investeren in uw eigen zonnepanelen installatie.

Vragen

Heeft u een vraag dan kunt u deze steeds stellen via het contactformulier. Wij zullen u dan spoedig verder helpen met uw vraag. Ook met vragen over installaties van andere installateurs kan u steeds bij ons terecht. En vergeet niet dat er geen domme vragen bestaan, enkel maar domme antwoorden.