Bouwpunt mini-site

OVER ONS

G&D Energy is opgericht in 2013 door ingenieur Gert Geraerts. De steeds toenemende vraag naar energiebesparende systemen en de teloorgang van enkele belangrijke spelers op de markt waren de kans om G&D Energy op te richten. Reeds in de eerste maanden konden we deals maken met respectabele bouwfirma's over heel Vlaanderen. Hierdoor werden al snel enkele omvangrijke projecten gerealiseerd. Mede door deze grote projecten is G&D Energy een stabiel bedrijf geworden waar u altijd op kan rekenen. Samen kijken we met veel ongeduld uit naar een mooie, groene toekomst.

Gert Geraerts
Zaakvoerder

0471/80 60 86
gert@gd-energy.be

Gert is de zaakvoerder van G&D Energy en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Hij is van alle werven op de hoogte en kan dus steeds alle klanten verder helpen. Hij motiveert zijn team en gaat tot het uiterste voor tevreden klanten.

jordi daenen
Research & Development

0496/36 95 14
jordi@gd-energy.be

Jordi weet u alles te vertellen over batterijen en de opslag van uw eigen zonnestroom. Hij verdiept zich in de nieuwste technologieën die op markt uitkomen.

aaron boosten
Projectleider

0478/12 20 90
aaron@gd-energy.be

Aaron is onze projectleider en manusje van alles. Heeft u een probleem met de monitoring of iets anders, hij staat je steeds met de glimlach te woord.

dimitri wagemans
Projectleider

0494/34 40 58
dimitri@gd-energy.be

Voor vragen over je geïnstalleerde zonne-installatie kan u steeds bij Dimitri terecht. Hij is op de hoogte van alle lopende werven en kan je steeds te woord staan.

tommy collas
Projectleider

0472/79 81 31
tommy@gd-energy.be

Voor vragen over lopende werven kan je terecht bij Tommy. Van offerte tot uitvoering, hij is van alles op de hoogte.

erwin mercken
Projectleider

0474/28 81 50
erwin@gd-energy.be

Voor technische vragen kan u steeds terecht bij Erwin. Met zijn elektrische achtergrond kan hij al uw technische vragen beantwoorden.

Valerian Cuypers
Projectleider

0485/52 50 60
valerian@gd-energy.be

Pour toutes vos questions à propos de votre installation, vous pouvez toujours contacter Valérian. Etant parfait bilingue, il sait vous aider aussi bien en français, qu’en Néerlandais.

andy thijsen
Energiedeskundige

0468/16 70 02
andy@gd-energy.be

Andy is onze ervaringsdeskundige voor de regio Midden-Limburg, Oost-Limburg en Vlaams Brabant. Zowel van zonnepanelen als warmtepompsystemen heeft hij kennis te over. Hij is steeds in de weer om een perfecte offerte voor te stellen.

kurt smeets
Energiedeskundige

0474/41 43 45
kurt@gd-energy.be

Kurt is onze adviseur voor de regio Noord-Limburg, Antwerpen. Hij is bezeten door zonne-energie en zal u met veel enthousiasme alles over zonnepanelen vertellen.

dirk ferryn
Energiedeskundige

0474/12 07 93
dirk@gd-energy.be

Dirk vertegenwoordigt met veel kennis van zaken de regio Mechelen – Puurs. Met een glimlach beantwoordt hij al uw vragen en maakt hij voor u de perfecte offerte.

tiziano liobardi
Energiedeskundige

0489/57 49 26
tiziano@gd-energy.be

Tiziano is onze adviseur voor Franstalige klanten. Hij is zeer correct en to the point, time is money.

sebastien theunissen
Energiedeskundige

0472/97 02 10
sebastien@gd-energy.be

Sebastien is onze energiedeskundige voor de regio Leuven – Brussel. Met veel enthousiasme zal Sebastien u alles uitleggen i.v.m. zonnepanelen.

jan coenegrachts
Energiedeskundige

0499/33 04 35
jan@gd-energy.be

Jan is onze adviseur die zich verdiept in jullie project voor zonnepanelen en/of batterijen. Hij is steeds op de hoogte van de laatste snufjes.

Paul Phillipe Schumacher
Energiedeskundige

0471/92 49 20
paul@gd-energy.be

Paul is onze verkoper voor de regio Oost en West-Vlaanderen. Deze bezige bij is een crack in het uitwerken van het perfecte energiebesparende voorstel.

luc leboutte
Expert energie

0485/17 68 77
luc@gd-energy.be

Pour tous tes offres a Wallonie vous pouvez contacter Luc. Il sait te repondre sur tous les questions.

nicola pallone
Energiedeskundige

0477/54 19 50
nicola@gd-energy.be

Onze energiedeskundige van Oost-Vlaanderen is Nicola. Hij heeft een antwoord klaar op al jullie vragen en helpt u graag verder!

ons team...