Bouwpunt mini-site

OVER ONS

G&D Energy is opgericht in 2013 door ingenieur Gert Geraerts. De steeds toenemende vraag naar energiebesparende systemen en de teloorgang van enkele belangrijke spelers op de markt waren de kans om G&D Energy op te richten. Reeds in de eerste maanden konden we deals maken met respectabele bouwfirma's over heel Vlaanderen. Hierdoor werden al snel enkele omvangrijke projecten gerealiseerd. Mede door deze grote projecten is G&D Energy een stabiel bedrijf geworden waar u altijd op kan rekenen. Samen kijken we met veel ongeduld uit naar een mooie, groene toekomst.

Gert Geraerts
Zaakvoerder G&D energy

0471/80 60 86

Gert is de zaakvoerder van G&D Energy en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Hij is van alle werven op de hoogte en kan dus steeds alle klanten verder helpen. Hij motiveert zijn team en gaat tot het uiterste voor tevreden klanten.

andy thijsen
Energiedeskundige G&D

0468/16 70 02

Andy is onze ervaringsdeskundige. Zowel van zonnepanelen als warmtepompsystemen heeft hij kennis te over. Hij is steeds in de weer om een perfecte offerte voor te stellen.

aaron boosten
Projectleider G&D energy

0478/12 20 90

Aaron is onze projectleider en manusje van alles. Heeft u een probleem met de monitoring of iets anders, hij staat je steeds met de glimlach te woord.

kurt smeets
Energiedeskundige G&D

0474/41 43 45

Kurt is onze adviseur die u alles tot in detail uitwerkt. Hij is bezeten door zonne-energie en zal u met veel enthousiasme alles over zonnepanelen vertellen.

ons team...