Bouwpunt mini-site

Over ons

Wie?

Aan het hoofd van G&D Energy staat Gert Geraerts. Als industrieel ingenieur stond hij mee aan de wieg van ADC Solar Corswarem. Als projectleider van groene energie systemen leerde hij hier de knepen van het vak om later door te groeien bij Soleco BVBA. Na deze ervaringen werd het tijd om op eigen benen te staan en een eigen BVBA, G&D Energy, op te richten. Met een team van gedreven en ambitieuze medewerkers en samen met onze partners staat G&D Energy voor een sterk merk.

Waarom?

Het steeds schaarser worden van fossiele brandstoffen en de daarbij horende scherpe prijsstijgingen doen het belang van duurzame energie oplossingen steeds belangrijker worden. G&D Energy wil daarom mensen overtuigen om mee te bouwen aan een groenere wereld voor ons en voor onze kinderen. De investeringen in hernieuwbare energiebronnen zijn vandaag een rendabele en risicovrije investering geworden.

Hoe?

Dag in dag uit zijn wij actief bezig met groene energie en deze gedrevenheid en ambitie zal u als klant een voldaan gevoel geven. Wij differentiëren ons op de markt door voorloper te zijn in nieuwe energie oplossingen. Verder zal het direct contact en de kennis van zaken het verschil maken. Bij ons komt u als klant op de eerste plaats. We willen u zorgeloos laten genieten van uw investering door u grondig te informeren over de beschikbare mogelijkheden.

Zoeken
Contact
Uw aanvraag is doorgestuurd.
Er is een fout gebeurt bij het doorsturen van uw aanvraag! Probeer het a.u.b. later opnieuw. Als het fout opnieuw gebeurt contacteer ons op info@gd-energy.be.