Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

Laadpalen & Wandkasten


Maak je klaar voor de toekomst

Laad nu uw elektrische auto op thuis of op je bedrijf

Kopen

G&D Energy heeft veel ervaring in elektrisch laden met een laadpaal of wand laadstations. Wij verkopen, installeren en onderhouden laadpalen voor elektrisch vervoer. Zowel voor ondernemers als bij particulieren thuis kunnen bij wij een laadpaal of wand laadstation leveren. Wij willen het u als klant zo gemakkelijk mogelijk maken. U wilt zorgeloos rijden met de elektrische auto en daarbij hoort probleemloos elektrisch laden. Dat begrijpen wij. Als onafhankelijk leverancier hebben wij in ons assortiment laadpalen voor alle merken elektrische auto’s. Neem contact met ons op om advies te krijgen over de beste oplossing voor uw wagenpark.

Werking...

Een laadpaal of wandmodel wordt aangesloten op een aparte groep in je zekeringkast. G&D zal een extra groep inbouwen wanneer dat nodig is. Zo weet je zeker dat je aansluiting het vermogen van de laadpaal aankan. Een laadpaal of wandmodel die laadt op een hoger vermogen zorgt ervoor dat de accu van je elektrische auto sneller weer opgeladen is.

Of je een laadpunt op een paal of aan de wand neemt, hangt af van de plek waar je kunt parkeren. Heb je een eigen oprit, of kun je de auto langs het huis parkeren? Dan is een wandmodel een handige keuze. Staat je auto wat verder van de deur af, dan is een laadpaal misschien een beter optie.

Er bestaand ook slimme laadpunten. Dit zijn laadpalen of wandmodellen die de stroomafname apart bijhouden.

Voor meer Advies, contacteer G&D Energy.

Hoe kiezen?

TOEKOMSTGERICHt

Met de EVBox Elvi ben je toekomstbestendig. Met zijn click-on functionaliteiten dien je enkel de laadkabel en de laadcapaciteit te upgraden.

Het is een zeer efficiënt en intelligent systeem. Door de 3 componenten namelijk de wall dock, het station en de kabel is het zeer efficiënt in gebruik. EVBox Elvi connecteert automatisch met het Hey EvBox laadplatform waardoor men de laadsessies kan opvolgen.

Laadpalen

Een laadpaal kan zowel één of twee laadpunten bevatten. Verder kan men ervoor kiezen om deze tegen een muur te bevestigen of op een paal. De EVBox Elvi is weersbestendig en zijn beschikbaar in de gangbare vermogens van 3,7kW, 7,4kW, 11kW en 22kW. Het maximale vermogen waarmee geladen kan worden hangt enerzijds af van de wagen en anderzijds van uw netaansluiting.

Vragen

Heeft u een vraag dan kunt u deze steeds stellen via het contactformulier. Wij zullen u dan spoedig verder helpen met uw vraag. Ook met vragen over installaties van andere installateurs kan u steeds bij ons terecht. En vergeet niet dat er geen domme vragen bestaan, enkel maar domme antwoorden.