Bouwpunt mini-site

OVER ONS

G&D Energy is opgericht in 2013 door ingenieur Gert Geraerts. De steeds toenemende vraag naar energiebesparende systemen en de teloorgang van enkele belangrijke spelers op de markt waren de kans om G&D Energy op te richten. Reeds in de eerste maanden konden we deals maken met respectabele bouwfirma's over heel Vlaanderen. Hierdoor werden al snel enkele omvangrijke projecten gerealiseerd. Mede door deze grote projecten is G&D Energy een stabiel bedrijf geworden waar u altijd op kan rekenen. Samen kijken we met veel ongeduld uit naar een mooie, groene toekomst.

Gert Geraerts
Zaakvoerder

0471/80 60 86

Gert is de zaakvoerder van G&D Energy en zorgt dat alles vlotjes verloopt. Hij is van alle werven op de hoogte en kan dus steeds alle klanten verder helpen. Hij motiveert zijn team en gaat tot het uiterste voor tevreden klanten.

andy thijsen
Energiedeskundige

0468/16 70 02

Andy is onze ervaringsdeskundige voor de regio Midden-Limburg, Oost-Limburg en Vlaams Brabant. Zowel van zonnepanelen als warmtepompsystemen heeft hij kennis te over. Hij is steeds in de weer om een perfecte offerte voor te stellen.

kurt smeets
Energiedeskundige

0474/41 43 45

Kurt is onze adviseur voor de regio Noord-Limburg, Antwerpen. Hij is bezeten door zonne-energie en zal u met veel enthousiasme alles over zonnepanelen vertellen.

aaron boosten
Projectleider

0478/12 20 90

Aaron is onze projectleider en manusje van alles. Heeft u een probleem met de monitoring of iets anders, hij staat je steeds met de glimlach te woord.

jordi daenen
Energiedeskundige

0496/36 95 14

Jordi Daenen weet u alles te vertellen over batterijen en de opslag van uw eigen zonne-stroom.

sebastien theunissen
Energiedeskundige

0472/97 02 10

Sebastien is onze energiedeskundige voor de regio Leuven – Brussel. Met veel enthousiasme zal Sebastien u alles uitleggen i.v.m. zonnepanelen.

dirk ferryn
Energiedeskundige

Dirk vertegenwoordigt met veel kennis van zaken de regio Mechelen – Puurs. Met een glimlach beantwoordt hij al uw vragen en maakt hij voor u de perfecte offerte.

ons team...