Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

industriële installaties

G&D Energy is ook voor industriële installaties een partner waar je op kan rekenen. De know-how om een project binnen de gevraagde timing te finaliseren en de contacten met de netbeheerders Eandis, Infrax en ORES zijn onze grote troef. Kwaliteit staat bij deze grote installaties zeker centraal. We hechten ook veel aandacht aan het correct monitoren van onze installaties om de investering zo goed mogelijk te laten renderen. Het nieuwe tramstel MARCONI te Ukkel, het nieuwe stadhuis en politie kantoor te Hasselt, SEW te Haasrode zijn een greep uit onze referenties. We werkten in het verleden reeds met succes samen met de grootste aannemers in België. We zouden jullie graag aan onderstaande referenties toevoegen.

Palmenstraat 61, 3530 Houthalen

436 panelen TRINA 425 Wp

De sporthal in Houthalen-Oost heeft 436 zonnepanelen geïnstalleerd. Deze installatie zorgt voor een aanzienlijke toename in de opwekking van groene energie, waardoor de energiekosten worden verlaagd. Dankzij deze zonnepanelen kan de sporthal efficiënter en voordeliger functioneren, wat ten goede komt aan alle sporters en bezoekers.

Slachthuislaan 70, 2060 Antwerpen

720 panelen Trina 660 Wp

De Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen zet een stralend voorbeeld met een prachtige installatie van 720 zonnepanelen! Met deze slimme stap voorziet de school in haar eigen energie, terwijl studenten dagelijks leren en groeien in een milieuvriendelijke omgeving. Een zonnige investering voor de toekomst!

Kersendaelstraat 11, 3724 Vliermaal

400 panelen Ja Solar 435 Wp Full Black Glas-Glas

Het woonzorgcentrum & rusthuis Huyse Fliedermael zet een grote stap richting duurzaamheid met de installatie van maar liefst 400 zonnepanelen. Deze groene toevoeging voorziet niet alleen in de energiebehoeften van het centrum, maar straalt ook een zorgzaam engagement uit naar de toekomst. Onder de zonnestralen gedijen niet alleen de bewoners, maar ook de inzet voor een schonere en groenere omgeving.

Aardebrug 28, 3210 Lubbeek

576 panelen Ja Solar 435 Wp Full Black glas-glas

Op het terrein van Recyclage- & Stortbedrijf Roelants schittert nu een indrukwekkende aanvulling: 576 nieuwe zonnepanelen. Deze installatie markeert een technologische vooruitgang voor het bedrijf, waarbij ze gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen om hun activiteiten te ondersteunen. Met deze toevoeging vergroten ze niet alleen hun energiecapaciteit, maar tonen ze ook hun streven naar efficiëntie en vooruitgang in hun bedrijfspraktijken.

Tongersestraat 102, 3740 Bilzen

96 panelen TRINA 425 Wp

Bij de gloednieuwe oogartsenpraktijk in Bilzen schitteren niet alleen de ogen van de patiënten, maar ook ook de gloednieuwe zonnepanelen op het dak. Met trots kondigen we aan dat er 96 zonnepanelen zijn geïnstalleerd, waarmee de praktijk niet alleen haar eigen energie opwekt, maar ook bijdraagt aan een schonere toekomst. De zon schijnt niet alleen voor de patiënten, maar ook voor het milieu!

Toekomstlaan 11, 2200 Herentals

384 panelen TRINA 660 Wp

Energreen Pro heeft met trots een indrukwekkende zonne-energie installatie afgerond op het dak van Novatio Immo, bestaande uit 384 zonnepanelen. Deze installatie markeert een belangrijke stap in de richting van duurzame energie voor Novatio Immo, waardoor ze niet alleen hun eigen energiebehoeften kunnen vervullen, maar ook een bijdrage leveren aan een groenere toekomst. Met deze samenwerking tonen beide bedrijven hun betrokkenheid bij innovatie en hernieuwbare energiebronnen.

Industrieweg Zuid 2051, 3660 Oudsbergen

130 panelen Ja Solar 430 Wp Full Black glas-glas

Het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek heeft een stralende nieuwe toevoeging aan zijn eco-initiatieven: een gloednieuwe zonnepaneleninstallatie met 130 panelen! Deze hernieuwbare energiebron zal niet alleen helpen de natuur te beschermen, maar ook de gevleugelde, harige en geschubde vrienden van het centrum van duurzame energie voorzien. Een zonnige toekomst voor zowel mens als dier.

Toekomstlaan 52, 2200 Herentals

530 panelen Trina 660 Wp

Fike stapt vooruit met een flinke sprong naar duurzame energie! Hun dak straalt nu met 530 fonkelende zonnepanelen, waarmee ze niet alleen hun eigen energie opwekken, maar ook een groenere toekomst omarmen. Een krachtige stap richting duurzaamheid en innovatie!

Mijnwerkerslaan 35, 3550 Heusden-Zolder

8MWh batterij project

Energreen Pro's Duurzame Visie Versterkt met Krachtig Batterijsysteem van 8MWh bij Ceyssens Group

Energreen Pro zet opnieuw de norm voor duurzame energie met de succesvolle implementatie van een geavanceerd batterijsysteem op het terrein van Ceyssens Group. Onze meest recente inspanning omvat de installatie van vier indrukwekkende 2MWh-batterijen, wat resulteert in een totaal opslagvermogen van 8MWh.

Deze strategisch geplaatste batterijen vertegenwoordigen een krachtige stap in de richting van energie-efficiëntie en onafhankelijkheid voor Ceyssens Group. Het batterijsysteem is ontworpen om overtollige energie vast te leggen en op te slaan die afkomstig zijn van de zonnepaneelinstallatie, waardoor het bedrijf kan profiteren van een continue en betrouwbare stroomvoorziening, zelfs tijdens minder ideale weersomstandigheden.

Met deze geavanceerde 8MWh batterijinstallatie toont Energreen Pro opnieuw haar toewijding aan het bevorderen van duurzame bedrijfspraktijken. Het systeem vergroot niet alleen de veerkracht van het energienetwerk van Ceyssens Group, maar dient ook als een mijlpaal in de overgang naar groenere en efficiëntere energiebronnen. Energreen Pro blijft gedreven om oplossingen te bieden die niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Mijnwerkerslaan 35, 3550 Heusden-Zolder

2.691 panelen 660 Wp maken Group Ceyssens onafhankelijk van het net

Energreen Pro Transformeert Ceyssens Group met Toonaangevend Zonne-energiesysteem

In een mijlpaal voor duurzaamheid heeft Energreen Pro met trots het dak van de productiehal van Ceyssens Group voorzien van een indrukwekkend zonne-energiesysteem. Onze toewijding aan innovatie en hernieuwbare energie komt tot uiting in de installatie van 2691 hoogwaardige TRINA-zonnepanelen, elk met een vermogen van 660 wattpiek. Met een totaal vermogen van 1.776.060 wattpiek en vier Huawei 330KTL omvormers biedt dit systeem Ceyssens Group een krachtige bron van groene energie.

Deze baanbrekende installatie benadrukt niet alleen de technologische kennis van Energreen Pro, maar ook onze toewijding aan het faciliteren van duurzame bedrijfspraktijken voor onze gewaardeerde klanten. Het zonne-energiesysteem bij Ceyssens Group is een schoolvoorbeeld van hoe samenwerking tussen installateur en bedrijf kan leiden tot een duurzamere toekomst. Energreen Pro blijft gedreven om te voorzien in innovatieve energieoplossingen die de wereld veranderen.

Avenue Alphonse XIII 45, 1180 Uccle

M. Scheperslaan 125, 3550 Heusden-Zolder

384 panelen Trina 430 WP

G&D Energy heeft trots 384 zonnepanelen op het dak van P&G Metaalwerken geplaatst, waarmee een totaal van 165,120 Wp aan duurzame energie wordt opgewekt. Deze innovatieve installatie weerspiegelt de inzet van G&D Energy voor milieuvriendelijke oplossingen en biedt P&G Metaalwerken aanzienlijke energievoordelen. Een vooruitstrevende stap naar een groenere toekomst.

Kielenberg 37, 3740 Munsterbilzen

152 panelen Trina 660 WP

Met succes zijn 152 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Axibeton, een specialist in Prefab-beton, waarmee een totaal van 100,320 Wp aan duurzame energie wordt opgewekt. Deze strategische zonnepaneeloplossing draagt bij aan het op duurzame wijze produceren van de producten van Axibeton. Een doordachte investering in een energie-efficiënte toekomst

De Weven 14, 3583 Beringen

The Fun Group

The Fun Group

Plaatste een PV en Batterij installatie op hun vestiging.
Wij installeerde hier een 108 panelen van Trina 425W in combinatie met een Huawei batterij van 15Kwh

Het G&D Energy team

Priemstraat 30, 9120 Beveren-Waas

Pijl LV

Bedrijf Pijl LV te Beveren, gespecialiseerd in het telen van tomaten, zal vanaf vandaag op een nog duurzamere manier tomaten op de markt brengen.
Zij plaatste een PV installatie van 200 panelen van 660wp panelen goed voor een totaal van 132 Kwp.

Het G&D Energy team

Kolmen 1085, 3570 Alken

137 panelen Trina 425

Op het dak van Loonbeheer heeft G&D Energy 137 zonnepanelen geplaatst, wat resulteert in een totaal van 58,225 Wp aan duurzame energie. Deze geavanceerde zonnepaneeloplossing benadrukt de toewijding aan milieuvriendelijke initiatieven en draagt bij aan aanzienlijke energie-efficiëntie voor Loonbeheer. Een slimme investering in een duurzamere toekomst door G&D Energy.

Het G&D Team

KOEKHEIDEWEG 4, 3210 LINDEN

Rabbit

Rabbit, gespecialiseerd in kant & klare maaltijden, koos G&D Energy als installateur.
We installeerden hier 400 panelen AXITEC 410WP!

Het G&D Energy team!

Moortelstraat 12, 9160 Lokeren

745 panelen TRINA 425WP

Bij CWS Lokeren, gespecialiseerd in hoogwaardige - confortabele en duurzame werkkleding, plaatsten we afgelopen week 745 panelen TRINA 425WP. Goed voor een totaal vermogen van 316.625WP!
We zijn trots op de efficiente en snelle werkwijze van onze mensen!

Het G&D Energy team!

Kiezelweg 460, 3620 Lanaken

Steenfabriek Nelissen

Bij steenfabriek Nelissen, gelegen in Kesselt, plaatsten we 210 panelen AXITEC 410WP extra.

Het G&D Energy team!

Chaussée de Nivelles 15, 5032 Gembloux

Equitom Namur

Equitom, de alomgekende paardenkliniek in Lummen, opende ook een kliniek in Namen. Hier lieten ze 480 panelen TRINA 415WP installeren.

Het G&D Energy team!

Kustrijkstraat 11, 3890 Jeuk

Op het dak van de wasserij Sint-Joris plaatsten we 198 panelen TRINA 425WP extra.

Het G&D Energy team!

Handelstraat 2, 6433 KB Hoensbroek

Voor de Smeets Autogroep installeerden we 550 panelen TRINA 425WP op de Mercedes garage in Heerlen!
We danken Mercedes voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Rue de la Fontaine 23 , 4670 Blegny

Bij Anima Care Les Comtes de Méan installeerden we 284 panelen TRINA 425WP.
Hierdoor is het woonzorgcentrum in Blegny voorzien van 120.700WP aan vermogen.

Het G&D Energy Team

Grote Spouwenstraat 8-10-12, 3740 Bilzen

280 panelen TRINA 425WP te Bilzen

Bij Anima Care Bilzen installeerden we 280 panelen TRINA 425WP.
Hierdoor is het woonzorgcentrum in Bilzen voorzien van 119.000WP aan vermogen.

Het G&D Energy Team

St Kamielstraat 85, 3800 Aalst

180 panelen TRINA 425 Mono Black

G&D Energy heeft met succes 180 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van rusthuis Anima Aalst, waarmee een totaal van 76,500 Wp aan duurzame energie wordt gegenereerd. Deze doordachte installatie onderstreept de toewijding van G&D Energy aan groene oplossingen en draagt bij aan de energie-efficiëntie van rusthuis Anima Aalst, een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst.

Het G&D Team!

Turfputstraat 100 , 9290 Berlare

Bij Anima Care Kruyenberg installeerden we 96 panelen TRINA 425WP.
Hierdoor is het woonzorgcentrum in Berlare voorzien van 40.800WP aan vermogen.

Het G&D Energy Team

Boulevard de France 1A, 1420 Braine-l'Alleud

Anima Care Braine

Bij Anima Care Braine installeerden we 276 panelen TRINA 425WP.
Hierdoor is het woonzorgcentrum in Braine voorzien van 117.300WP aan vermogen.

Het G&D Energy Team

Sint-Lenaartsesteenweg 93, 2310 Rijkevorsel

Voor Plant Select, een wereldwijde leverancier van IN VITRO plantgoed en licentieprogramma's in de sierteelt met innovatie en duurzaamheid als ideale voedingsbodem, installeerde we 656 panelen TRINA 425WP!
Door de opstelling in meerdere richtingen, volgen we mooi de verbruikscurve!

Het G&D Energy team!

Industrielaan 29, 8820 Torhout

468 panelen AXITEC 410 Wp

Op het dak van DGZ Torhout heeft G&D Energy een duurzaam statement gemaakt met de installatie van 468 zonnepanelen, wat resulteert in een krachtige 192 kWp aan groene energie. Deze indrukwekkende zonnepaneelinstallatie getuigt van G&D Energy's sterke toewijding aan duurzaamheid en maakt DGZ Torhout klaar voor de toekomst met een cruciale stap naar een groenere en energie-efficiënte omgeving.

Rue Nicolas Copernic 23, 1357 Helecine

280 panelen TRINA 425WP te Helecine

Bij Hydraulic Ram Trailer in Helecine mochten wij 280 panelen TRINA 425WP plaatsen.

Het G&D Energy team!

Hardstraat 12, 1970 Wezembeek-Oppem

Voor MCH, Medisch Centrum Huisartsen, in Wezembeek-Oppem mochten wij 257 panelen TRINA 425WP installeren.

Het G&D Energy team!

Tournebride 22, 3620 Lanaken

Voor Keulen beton, gespecialiseerd in betonwerken, plaatsten we 161 panelen TRINA 425WP

Lochtemanweg 6, 3580 Beringen

594 panelen TRINA 425WP te Beringen

Voor AVL Woningbouw, onze vaste bouwpartner, mochten wij 594 panelen TRINA 425WP installeren.
We danken hen voor het vertrouwen en kijken met veel plezier uit naar de toekomst!

Het G&D Energy team!

Diepestraat 20, 3620 Lanaken

217 panelen TRINA 425WP te Lanaken

Bij de landbouwvennootschap Haesen Roebben mochten wij 217 panelen TRINA 425WP installeren.
Voor landbouwbedrijven is een PV installatie de perfecte investering!

Het G&D Energy Team!

Kiewitstraat 187, 3500 Hasselt

288 panelen TRINA 425WP

G&D Energy heeft met succes 288 zonnepanelen op het dak van K-TEG geïnstalleerd, wat resulteert in een totaal van 122 kWp aan duurzame energie. Hiermee bouwt G&D Energy niet alleen verder aan een groenere toekomst, maar biedt ook aanzienlijke energiebesparingen voor K-TEG. Een krachtige stap naar duurzaamheid.

Het G&D Team!

Basiliekstraat 7, 3800 Sint-Truiden

Voor ALS & CO, gelegen in Sint-Truiden, installeerden we 176 panelen TRINA 425WP!

Het G&D Energy team!

Twaalfbunderweg 13, 3740 Bilzen

1136 panelen TRINA 425WP te Bilzen

Sinds kort heeft Bilzen een nieuwe elektriciteitscentrale!

Bij Garden Trade International mochten we, op de nieuwe bedrijfshal van maar liefst 25000 m², 1136 panelen TRINA 425WP installeren.
Goed voor een totaal vermogen van 482.800WP. In combinatie met de Huawei omvormers zijn ze helemaal klaar voor de toekomst!

Weer een tevreden klant!
Het G&D Energy Team!

Venusbergstraat 1, 3560 Lummen

180 panelen AXITEC 400WP te Lummen

Equitom, de alomgekende paardenkliniek in Lummen, liet afgelopen week 180 panelen AXITEC 400WP installeren.
Samen met de reeds 480 geinstalleerde panelen, zorgt dit voor een totaal vermorgen van 271.200WP.

Het G&D Energy team!

Nikelaan 1, 2450 Meerhout

BCTN Meerhout

Voor BCTN, gekend voor zijn terminals aan de binnenwateren, koos voor 136 panelen AXITEC 410WP.

Het G&D Energy team!

Nijverheidstraat 1413, 3570 Alken

Dethier magazijn

Bij bouwbedrijf Dethier plaatsten we 100 panelen TRINA 425WP op het magazijn.
Na het hoofdkantoor bevestigen ze het vertrouwen in onze goede samenwerking!

Het G&D Energy team!

De Béjarlaan 26, 1000 Brussel

Brigade Canine Brussel

Weldra opent er een nieuw paleis voor de politiehonden in Brussel. G&D Energy is trots dat ze de hondenschool mochten voorzien van 192 panelen AXITEC 410WP.

Het G&D Energy Team!

Kustrijkstraat 11, 3890 Gingelom

Op het dak van de wasserij Sint-Joris plaatsten we 328 panelen TRINA 425WP extra.

Het G&D Energy team!

328 panelen AXITEC 410WP te Sint-Truiden

Allewijstraat 1, 3770 Vlijtingen

Levenstond Seafood Vlijtingen

Weer een leuk project in de kijker!

Bij Levenstond Seafood in Vlijtingen mochten wij 570 panelen AXITEC 410 WP installeren in meerdere richtingen. Door deze opstelling kunnen ze optimaal gebruik maken van de opbrengst.

Leuk dat een lokale onderneming beroep doet op onze diensten!
Trots op deze realisatie!

Het G&D Energy Team!

Diestersteenweg 7, 3850 Nieuwerkerken

Wij plaatsten de eerste SMA industriële batterij van België! Dit is een primeur om trots op te zijn. G&D Energy blijft zijn pioniersrol dus opnemen

Door deze installatie van maar liefst 98kWp aan zonnepanelen te koppelen aan deze state-of-the-art batterij, zorgt men niet enkel voor een grote zelfvoorzienendheid, maar zal men ook het hoofd kunnen bieden aan het capaciteitstarief. De batterij zal de pieken opvangen, waardoor men helpt bijdragen aan de stabilistatie van het elektriciteitsnet!

Dit project is een voorbeeld van ondernemers met een toekomstvisie op het gebied van energieverbruik en duurzaam ondernemen!

G&D Energy Works! Better Together!
Het G&D Energy team!

Rik De Saedeleerplein 1, 2800 Mechelen

Voor EANDISTIP plaatsten we 419 panelen AXITEC 410WP

We duiken het weekend in met een leuk project!

Op een parkeertoren in Mechelen, genaamd EANDISTIP, plaatsten we 419 panelen AXITEC 410WP.
Deze parkeertoren bestaat uit 8 bovengrondse verdiepingen, waarvan 2 verdiepingen als kantoor. 1 Verdiep werd volledig
overkapt met zonnepanelen en was werkelijk een huzarenstukje voor uit te voeren.

Alweer trots op het team dat deze installatie realiseerde.

Het G&D Energy Team!

Lichtenberglaan 2035, 3800 Sint-Truiden

320 panelen AXITEC 410WP

Stevens Construct liet 320 panelen AXITEC 410WP installeren, goed voor een totaal vermogen van 131.200WP!

Stevens Construct produceert trappen en deuren in hun eigen atelier. Door de OOST-WEST opstelling kunnen zij dus optimaal profiteren van groene energie!

Trots op een mooie installatie

Poincarélaan 78, 1000 Brussel

Installatie van 216 panelen AXITEC 410WP te Brussel

Voor Poincare, gespecialiseerd in verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, mochten we 216 panelen AXITEC 410WP installeren!

Het G&D Energy Team!

Michiganstraat 1, 2030 Antwerpen

2242 panelen AXITEC 410WP te Antwerpen

Beerens breidt uit!

Bij Beerens, gespecialiseerd in de aan- & verkoop van tweedehandswagens, plaatsen we 2242 panelen AXITEC 410WP in combinatie met Huawei!
Dit is goed voor een totaal vermogen 919.220WP!

Trots op dit MEGA-PROJECT!
Het G&D Energy team!

Grand Rue 1B, 4870 Trooz

Decormetal

Decormetal, een gerenommeerd bedrijf in Luik die gespecialiseerd is in het poedercoaten van aluminium & staal, koos voor G&D Energy als installateur.
We plaatsten er 660 panelen AXITEC 410WP in combinatie met 3 omvormers van Huawei.

Trots dat we iedere dag ons steentje bijdragen aan een groener klimaat!

Het G&D Energy Team!

ambachtslaan 2 bus 1, 3665 As

123 panelen AXITEC 400WP te As

123 panelen AXITEC 400WP te As

Millerweg 109, 3700 Sluizen

Bij EUBEN LV mochten wij 540 panelen AXITEC 410WP panelen plaatsen.
Dit landbouwbedrijf in hart & nieren werkt vanaf heden ook op groene stroom!

Weer een mooi project toegevoegd aan onze portefeuille!

Het G&D Energy team!

Dellestraat 29, 3550 Heusden-Zolder

Plaatsing van 570 panelen AXITEC 410WP te Heusden-Zolder

Plaatsing van 570 panelen AXITEC 410WP te Heusden-Zolder

Paesen Trucks, een internationaal transportbedrijf, koos voor G&D Energy als installateur.
We plaatsten hier 570 panelen AXITEC 410WP, goed voor een totaal vermogen van 233.700WP.

Hiermee sluiten we onze mooie werkweek weer af!

Het G&D Energy team!

Troisdorflaan 13, 3600 Genk

144 panelen AXITEC 400WP te Genk

Bij Lenaerts Express bv, een transportbedrijf, mochten we deze week 144 panelen AXITEC 400WP installeren. Door de keuze voor een batterijsysteem van LUNA 30kW kunnen ze de overproductie opslaan
en gebruiken voor de avond, nacht en ochtend door te komen.

Nijverheidsstraat 10, 3930 Hamont

500 panelen AXITEC 400WP te Hamont-Achel

Gereedschapsmakerij Simons deed beroep op G&D Energy!

Bij Gereedschapsmakerij Simons in Hamont-Achel, gespecialiseerd in maatwerk, kozen ze voor G&D Energy als installateur. Wij plaatsten hier
500 panelen AXITEC 400WP, goed voor een totaal vermogen van 200.000 WP!

G&D Energy bedankt Gereedschapsmakerij Simons voor de fijne & vlotte samenwerking!

Het G&D Energy team!

Pickardstraat 1, 3570 Alken

Plaatsing 353 AXITEC 400 WP op het hoofdkantoor van Dethier

WAT EEN PARELTJE!

Dethier bouwde in Alken een state of the art kantoorgebouw en G&D mocht hier deel van uitmaken!
In deze moderne villa, zoals ze het zelf zeggen, mochten wij 353 panelen AXTEC 400WP plaatsen, goed voor een totaal vermogen van 141.200WP!

Trots dat we mochten meewerken aan dit pareltje!

Het G&D Energy Team!

Tongersesteenweg 203, 3770 Riemst

240 panelen AXITEC 400WP te Riemst

Familiebedrijf Jore in Riemst is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in de meubelsector. We installeerden 240
AXITEC 400WP, in twee richtingen, hierdoor kunnen ze optimaal gebruik maken van de opgebrachte energie.

Heel trots op dit project!
Het G&D Energy Team!

Engelmanshoven-Dorp 99, 3800 Sint-Truiden

160 panelen AXITEC 400WP te Gelinden

Voor de Spar Gelinden mochten wij 160 panelen AXITEC 400WP plaatsen.
Door het gebrek aan plaats kozen zij voor een grondopstelling en werkten wij deze installatie
van A tot Z volledig af.

Blij met het project!
G&D Energy Team

Eikelaarstraat 28, 3600 Genk

220 panelen JA Solar 380 WP te Genk

Voor Eddie Stobart, een van de grootste Belgische transportfirma's, mochten wij 220 panelen JA Solar 380 WP installeren.
Door te kiezen voor een Oost-West opstelling volgt de opbrengstcurve mooi het verbruik en kunnen zij optimaal profiteren van de zon!

Weer een geslaagd project!
Het G&D Energy Team

M. Schepenlaan 125, 3550 Zolder

784 panelen AXITEC 400WP te Heusden-Zolder

P&G koos G&D Energy als installateur voor de installatie van 784 panelen AXITEC 400WP.
Het bedrijf, gespecialiseerd in metalen constructies en sinds kort ook poederlakken, koos ervoor om de panelen in meerdere richtingen te leggen
zodoende het eigenverbruik zo hoog mogelijk ligt.

We zijn blij met deze geweldige installatie en bedanken P&G voor de leuke samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Baalsebaan 320, 3120 Tremelo

135 panelen AXITEC 375 WP te Tremelo

Eetkomeet, gespecialiseerd in het leveren van verse en gezonde maaltijden aan kinderopvang, koos voor G&D Energy als installateur.
In totaal plaatsten wij 135 panelen AXITEC 375 WP, goed voor een totaal vermogen van 50.625kW.

Wij wensen iedereen te bedanken die aan dit mooie project heeft meegewerkt!

Het G&D Energy Team!

Nijverheidslaan 1540, 3670 Meeuwen-Gruitrode

128 panelen AXITEC 370 WP te Oudsbergen

Voor de Technische Dienst in Oudsbergen mochten wij 128 panelen AXITEC 370 WP plaatsen.

Door de keuze voor de panelen in meerdere richtingen te plaatsen is de opbrengst gespreid over de
volledige dag en kunnen zij langer genieten van de opbrengst.

Weer een leuk project!

Het G&D Energy Team!

Koutermansstraat 2, 3570 Alken

Nieuwe Sporthal in Alken

Op de nieuwe sporthal in Alken hebben wij 84 panelen AXITEC 375 WP geplaatst.

Bedankt aan de Gemeente Alken voor dit mooie project!

Het G&D Energy Team

Stationsstraat 64, 1910 Kampenhout

120 panelen AXITEC 370 WP te Kampenhout

Voor de Delhaize in Kampenhout mochten wij gisteren 120 panelen AXITEC 370 WP plaatsen.

Door de panelen in meerdere richtingen te plaatsen is de opbrengst verspreid gedurende de hele dag en volgt
deze ook mooi de verbruikscurve.

We zijn weer trots op deze leuke en snelle samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Casterstraat 77, 3500 Hasselt

156 panelen AXITEC 370 WP te Hasselt

Voor Hogevijf, gelegen te Hasselt, mochten wij 156 panelen AXITEC 370 WP installeren.

Hogevijf is een woonzorgcentrum, een onderdeel van het OCMW Hasselt, waarbij het zelfstandig wonen
met aangepaste ondersteuning wordt gestimuleerd.

Het G&D Energy Team!

Wilderhof 103, 3840 Borgloon

Installatie van 219 panelen AXITEC 370 WP te Borgloon

Bij Wilderhof, in Borgloon, installeerden we afgelopen week 219 panelen AXITEC 370 WP.

Je kan hier terecht voor diverse lekkere vruchten zoals aardbeien, frambozen, bramen en bessen. Sinds vorige
week allemaal geproduceerd met groene stroom van G&D Energy.

Alweer een mooie realisatie en fijne samenwerking;!
Het G&D Energy Team

Binnenpad 4, 2460 Kasterlee

200 panelen AXITEC 370 WP te Kasterlee

Voor het Woonzorgcentrum Aquamarijn, in Kasterlee, mochten wij 200 panelen AXITEC 370 WP plaatsen.

Blij en trots met dit mooie project!

Het G&D Energy Team!

Leopoldstraat 33, 1980 Zemst

160 panelen AXITEC 370 WP te Zemst

Voor het Woonzorgcentrum Zonnesteen, in Zemst, mochten wij 160 panelen AXITEC 370 WP plaatsen.

Blij en trots met dit mooie project!

Het G&D Energy Team

Bremakker 41, 3740 Bilzen

Installatie van 180 panelen AXITEC 370 WP bij Renault Bilzen

Bij Renault Bilzen, Bremakker 41, installeerden wij 180 panelen AXITEC 370 WP.

Wij installeerden deze panelen Oost-West waardoor de opbrengst mooi verspreid ligt gedurende de volledige dag en deze opbrengst
ook de verbruikscurve volgt.

Wij zijn trots op deze installatie en bedankt Renault Bilzen voor het vertrouwen.

Het G&D Energy Team

Industrieweg 13, 3840 Borgloon

Voor imPACKED installeerden we 396 panelen AXITEC 335 WP.

Door de keuze voor een Oost-West opstelling volgen we perfect de verbruikscurve en kunnen ze gedurende de hele dag genieten van gratis stroom.

We danken imPACKED voor de leuke plaatsing en toffe samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Elfdeliniestraat 1, 3500 Hasselt

Voor GO Internaat Hasselt installeerden we 140 panelen AXITEC 370 WP

Voor GO Internaat Hasselt installeerden we 140 panelen AXITEC 370 WP

Groeneweg 17 , 9320 Aalst

140 panelen VIESSMANN 320 WP te Erembodegem

140 panelen VIESSMANN 320 WP te Erembodegem

Henri Simonetlaan 39, 1070 Anderlecht

120 panelen AXITEC 335 WP te Anderlecht

120 panelen AXITEC 335 WP te Anderlecht

Diesterpoort 1-2, 3440 Zoutleeuw

184 panelen AXITEC 335 WP te Zoutleeuw

We installeerden 184 panelen AXITEC 335 Wp te Zoutleeuw. Het Woonzorgcentrum Alegria is nu ook voorzien van groene stroom!

Alweer een mooie installatie!

Het G&D Energy Team!

Ter Heidelaan 49, 3200 Aarschot

Installatie van 1038 panelen te Aarschot

In samenwerking met BayWa r.e. Solar Systems installeerden wij 1038 panelen bij Andre Celis te Aarschot.
Andre Celis is een bouwbedrijf voor zowel particulieren als professionelen, waar u terecht kan voor al uw bouwmaterialen.

Wij zijn enorm trots op dit mooie project en danken BayWa r.e. Solar Systems voor de fijne samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Rue de l'avenir 63, 4460 Grace-Hollogne

781 panelen VIESSMANN 335 WP te Grace-Hollogne

Wij installeerden 781 panelen VIESSMANN 335 WP bij Imeco, een bedrijf gespecialiseerd in machinebouw en onderhoud.

Door de keuze voor Solar Edge en bijhorende optimizers kunnen zij ieder paneel afzonderlijk opvolgen.

Wij zijn alvast weer trots op deze installatie!
Het G&D Energy Team

Venusbergstraat 1, 3560 Lummen

544 panelen AXITEC 320 WP te Meldert

G&D Energy installeerde afgelopen week 544 panelen AXITEC 320 WP bij Equitom te Meldert.
Equitom is gespecialiseerd in paardenchirurgie en biedt een brede waaier aan medische diensten!

G&D Energy is trots op deze installaties en bedankt Equitom voor het vertrouwen!

Het G&D Energy Team!

Fehrenbachstraat 26A, 2440 Geel

420 panelen AXITEC 310 WP te Geel

Het zwembad in Geel werd voorzien van 420 panelen AXITEC 310 WP.
We plaatsten de zonnepanelen in meerdere richtingen, hierdoor kan het zwembad de opgewekte stroom meteen verbruiken.

Het G&D Energy Team!

Gelindenstraat 75, 3870 Heers

378 panelen AXITEC 310 WP te Heers

Wij installeerden 378 panelen AXITEC 310 WP voor Limosort, een agrarisch ondernemer gelegen te Heers.

Graag bedanken we iedereen die mee heeft geholpen aan dit mooie project!
Het G&D Energy Team!

Ziekerenweg 1, 3800 Sint-Truiden

100 panelen AXITEC 300 WP te Sint-Truiden

Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand in Sint-Truiden installeerde 100 panelen AXITEC 300 WP.

G&D Energy bedankt hen voor de vlotte samenwerking!

Meeuwerkeizel 66, 3960 Bree

200 panelen AXITEC 310 WP te Bree

Bird Center Kolibrie kiest voor Green & Durable Energy!
Hierbij hopen zij hun steentje bij te dragen aan een mooie en groene natuur!

G&D Energy bedankt Kolibrie voor de leuke samenwerking!

Heersterveldweg 12, 3700 Tongeren

Een eitje voor G&D Energy!

Een eitje voor G&D Energy!

G&D Energy mocht Lecoque Eierhoeve te Tongeren voorzien van 1080 panelen van 310 WP.
Lecoque Eggs zal hiermee haar energiefactuur sterk doen dalen en meehelpen aan een duurzame en groene economie!

G&D bedankt iedereen voor de vlotte samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Demerstraat 9, 3590 Diepenbeek

Sodiko

Weer een top project gerealiseerd in minder dan 10 dagen. Hoeveel is veel? Wel 2508 zonnepanelen zullen van SODIKO te Diepenbeek een duurzaam en ecologisch bedrijf maken. #Viessmann#Sodiko#Huawei

Kiezelweg 460, 3620 Lanaken

G&D Energy voorziet het Steenfabriek Nelissen van groene stroom!

G&D Energy voorziet het Steenfabriek Nelissen van groene stroom!

Wij plaatsen 908 panelen AXITEC 300 WP, goed voor een totaal vermogen van 272400W.
Wij zijn zeer trots op deze installatie en willen iedereen die meehielp aan dit project bedanken!

Het G&D Energy Team!

Technologielaan 19, 3001 Oud Heverlee

73 panelen AXITEC 310 WP te Oud-Heverlee

73 panelen AXITEC 310 WP te Oud-Heverlee

Werft 20, 2440 Geel

432 panelen AXITEC 275 WP te Geel

G&D Energy plaatste 432 zonnepanelen AXITEC 275 WP op het Stadhuis te Geel.
Hierbij kozen wij voor een Oost-West opstelling, waardoor de opbrengst mooi gespreid is en we de verbruikscurve van het Stadhuis volgen.

Het G&D Energy Team!

J.B. Stessenstraat 71, 2440 Geel

279 panelen AXITEC 300 WP te Geel

G&D Energy plaatste 279 panelen op het WEDBOS te Geel.
We kozen voor een opstelling in meerdere richtingen, hierdoor kunnen ze de opgewekte stroom meteen verbruiken.

Het G&D Energy Team!

Werft 32, 2440 Geel

292 panelen AXITEC 275 WP te Geel

G&D Energy plaatste 292 zonnepanelen AXITEC 275 WP op de Bibliotheek te Geel.

Het G&D Energy Team!

Agoralaan gebouw 1D, 3500 Hasselt

66 panelen AXITEC 275 WP te Hasselt

Brusselsesteenweg 28, 1702 Dilbeek

Janseniushof 1, 3000 Leuven

96 panelen AXITEC 300 WP te Leuven

96 panelen AXITEC 300 WP te Leuven

Herckenrodesingel 4b, 3500 Hasselt

G&D Energy Heeft Het!


Het nieuwe stadhuis te Hasselt opteerde voor G&D Energy als installateur voor hun zonne-installatie.

We zijn trots dat we 492 hoogrendementspanelen van LG 330 WP mochten plaatsen, goed voor een totaal vermogen van 162 360 WP.
We kozen voor een Oost-West installatie waardoor de opbrengst mooi gespreid is en we de verbruiks-curve van het stadhuis volgen.

Graag willen we iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan dit mooie project!

Het G&D Energy Team!

Sportveldenstraat 15, 3920 Lommel

Sportcentrum de Soeverein

Sportcentrum de Soeverein heeft voor G&D Energy gekozen als installateur voor hun groene energie.

We plaatsten en installeerden 112 panelen AXITEC 270 WP met een SMA Tripower 25000-TL20.

G&D Energy is trots dat dit sportcentrum en wil hen bedanken voor het vertrouwen!

Het G&D Energy Team!

Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren

Green Ville Fab2Lab

GreenVille deed een beroep op de kennis en knowhow van G&D Energy voor de installatie van hun zonnepanelen.

Fab2Lab, een testlab voor bedrijven die rond groene energie werken, koos voor 300 panelen VIESSMANN 300 WP Full Black in
samenwerking met SMA omvormers.

G&D Energy is trots op deze installatie en wil iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan dit project!

Het G&D Energy Team!

Nijverheidspark 42, 3580 Beringen

1380 zonnepanelen bij Horeca Van Zon

Horeca Van Zon, gespecialiseerd in horecamateriaal, maakte gebruik van de expertise en knowhow van G&D Energy en Ecofusion voor hun zonne-installatie. De 1380 zonnepanelen werden Zuid-Oost / Zuid-West geplaatst om het eigen verbruik te optimaliseren. Door de keuze voor Solar Edge omvormers kunnen wij de installatie tot op de voet opvolgen en ieder paneel afzonderlijk monitoren. Hierdoor zal de zonne-installatie optimaal renderen.

Wij zijn trots op deze installatie en bedanken Horeca Van Zon en Ecofusion voor de vlotte samenwerking.

Het G&D Energy Team

Biezenstraat 2, 2340 Beerse

1316 panelen bij Horeca Van Zon

Na Horeca van Zon in Beringen, was het nu de beurt aan de vestiging te Beerse.
De 1316 zonnepanelen werden Zuid-Oost / Zuid-West geplaatst om het eigen verbruik te optimaliseren.
Door de keuze voor Solar Edge omvormers kunnen wij de installatie tot op de voet opvolgen en ieder paneel afzonderlijk monitoren.
Hierdoor zal de zonne-installatie optimaal renderen.
De plaatsing van 1316 panelen en 10 Solar Edge omvormers gebeurde in 1 week tijd!

G&D Energy is trots op deze realisatie en wil Horeca van Zon en Ecofusion bedanken voor de vlotte samenwerking!

Het G&D Energy Team!

Maaseikersteenweg 235, 3620 Lanaken

100 panelen AXITEC 270 WP te Lanaken

Vanaf nu kan u uw auto met groene energie laten wassen bij Carwash Carlisi in Lanaken.
Carwash Carlisi plaatste 100 panelen van 270 WP, verspreid over 2 daken. Dit in samenwerking
met een SMA omvormer.

Hoek Herkenrodesingel / Zwarte-Brugstraat , 3500 Hasselt

242 panelen AXITEC 265 WP te Hasselt

Politiezone Hasselt, Zonhoven en Diepenbeek koos in samenspraak met AEW voor het plaatsen van zonnepanelen op hun centraal gelegen politiekantoor. G&D Energy werd gekozen als installateur en plaatste 242 panelen AXITEC 265 WP.

Weertersteenweg 209, 3680 Maaseik

192 panelen AXITEC 300 WP met Solar Edge te Maaseik

Aveve, gelegen te Maaseik, koos voor G&D Energy als installateur voor hun zonnepanelen.
Zij kozen voor 192 panelen AXITEC 300 WP in samenwerking met een Solar Edge omvormer.
Hierdoor kunnen zijn ten alle tijden de opbrengst per paneel, alsook de volledige opbrengst, opvolgen.

Rue de Ruisbroek, 1180 Uccle

624 panelen AXITEC 265 WP te Ukkel

G&D Energy heeft de tramstelplaats MARCONI, te Ukkel, voorzien van 624 panelen AXITEC 265 WP. Hoofdaannemer KUMPEN deed voor dit project beroep op de expertise en know-how van G&D Energy. Wij zijn dan ook trots dat we dit project mochten realiseren!

Evenementenlaan 7, 3053 Haasrode

395 VIESMANN panelen 260 Wp

G&D Energy, in samenspraak met SEW Eurodrive nv, opteerde om de zonnepanelen in 2 richtingen te plaatsen, dit zowel Zuid-Oost als Zuid-West. Hierdoor kan SEW Eurodrive nv de opgewekte elektriciteit zoveel mogelijk zelf verbruiken.

NAAM KLANT
Aantal panelen en merk

Omschrijving van de installatie... Jelly-o toffee sweet pie oat cake. Macaroon carrot cake marshmallow macaroon biscuit chocolate bar chupa chups. Topping topping liquorice candy dessert jujubes jelly fruitcake chocolate bar.

Cheesecake cake chupa chups. Caramels cotton candy soufflé macaroon powder liquorice pastry gummi bears. Jelly beans ice cream halvah

Titel van de installatie
Aantal panelen en merk

Omschrijving van de installatie. Jelly-o toffee sweet pie oat cake. Macaroon carrot cake marshmallow macaroon biscuit chocolate bar chupa chups. Topping topping liquorice candy dessert jujubes jelly fruitcake chocolate bar.

Titel van de installatie
Aantal panelen en merk

Lollipop sweet roll macaroon jelly beans soufflé chocolate. Cheesecake cake carrot cake tootsie roll cotton candy toffee gummi bears candy canes. Jelly beans dragée pudding chocolate marshmallow icing sweet halvah.

Jelly beans cake jujubes. Caramels marzipan tart cotton candy chupa chups biscuit pie tiramisu. Caramels gummi bears donut. Cheesecake cake carrot cake tootsie roll cotton candy toffee gummi bears candy canes. Jelly beans dragée pudding chocolate marshmallow icing sweet halvah

Titel van de installatie
Aantal panelen en merk

Omschrijving van de installatie. Topping topping liquorice candy dessert jujubes jelly fruitcake chocolate bar. Jelly-o toffee sweet pie oat cake. Macaroon carrot cake marshmallow macaroon biscuit chocolate bar chupa chups. Topping topping liquorice candy dessert jujubes jelly fruitcake chocolate bar.