Bouwpunt mini-site
Voor uw verwarming is enkel het beste goed genoeg

10 Redenen voor MCZWat onderscheidt MCZ van de andere pelletkachels? 

Kwaliteit en afwerking

Alle toestellen worden ter plaatse vervaardigd en staan onder een streng systeem van kwaliteitskontrole (iso 9002).  De afwerking is onberispelijk. 

Design

MCZ onderscheidt zich van andere pelletkachels door een éénvoudig en strak design, aangepast aan onze markt.  Zwarte keramieken zijn beschikbaar. 

Assortiment

Het aantal modellen is beperkt zodat de dienst na verkoop vrij éénvoudig is.  Met een paar modellen dekt MCZ de waaier van 6 tot 12 KW.

Innovatief

MCZ is de pionier op het vlak van de technische evoluties van de pelletkachel. 

Het systeem pelletbox

Met deze box kan de particulier zelf de parameters bepalen bij aankoop van andere pellets (interventie van een vakman is niet meer nodig)

Alutec

De branderkamer is vervaardigd uit gietijzer en omgeven door alutecpanelen.  Deze zijn meer hittereflecterend dan gietijzer en beschermen het toestel dan ook beter tegen slijtage.  Ze zorgen voor een beter rendement dito verbranding en een mooier vlammenbeeld. 

Ecostop

Een aantal modellen hebben de functie ecostop (economische regeling): de kachel brandt tot een zekere temperatuur bereikt is, waarna deze overgaat naar de minimumstand.  Bij het verlagen van de temperatuur met 1 graad zal de kachel weer op vol vermogen branden. 

Air Active Systeem

MCZ is de eerste op de markt met deze revolutionaire technologie.  Een volautomatische regeling en verbranding: het toestel wordt automatsich afgesteld en aangepast aan de schoorsteensituatie of verandering van kwaliteit van pellets.  Bij dit systeem is geen pelletbox meer nodig.  De afstandsbediening is veel eenvoudiger.  bovendien is de thermostaat op de afstandsbediening gemonteerd en niet meer op het toestel zoal bij alle andere merken. 

Ventilator

De MCZ kachels behoren tot de meest geruisloze op de markt.  Bovendien zijn bepaalde modellen uitgerust met een tangentiële ventilator en met electronische geluidsdemper. 

Service en betrouwbaarheid

Gegarendeerd voor de lange termijn: MCZ is een zéér betrouwbare partner met ruime ervaring.  MCZ als fabrikant zowel als FERO als importeur werken als team nauw samen om zowel voor de vakman als de particulier de beste service te bieden op vlak van produkt, garantie, opleiding, techniek en dienst na verkoop.