Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

Beursverslag Intersolar München

Toegevoegd op Jun 25, 2013

De Intersolar beurs zit er alweer op. Hierbij een kort verslagje van de nieuwigheden zodat ook jullie op de hoogte blijven van de laatste nieuwe trends in de wereld van de hernieuwbare energie.
Vooreerst was er op de SCHUCO stand heel veel aandacht voor de zonneboilers die er kwalitatief met kop en schouder bovenuit steken. Ook de warmtepompboiler van SCHUCO is zeer gegeerd en kon op veel bijval rekenen. Verder was er de carport met laadpaal wat zeker in de toekomst de standaard zal worden bij openbare gebouwen, winkelcentra en kantoorgebouwen.

De SMA stand was natuurlijk weer de place to be voor iedere zonnepanelen installateur. Grootste nieuwigheden waren hier de micro-inverters die vanaf september leverbaar zijn. Voordeel hierbij is dat ieder paneel zijn eigen kleine omvormer krijgt waardoor ook kleine installaties van 2 of 3 panelen mogelijk zijn. Verder is dit ook een oplossing naar de schaduw problematiek doordat ieder paneel afzonderlijk werkt. Voor de projecten pakt SMA uit met zijn eigen pyranometer zodat de instraling via de webbox kan gemonitord worden. Op deze manier weet u als klant steeds of uw installatie voldoende opbrengt.

Verder waren voor G&D Energy vooral de nieuwe types van onderconstructie interessant om de panelen veilig en duurzaam te bevestigen en de opkomst van de batterij-systemen .
In het algemeen kunnen we besluiten dat G&D Energy met de beste partners op de markt werkt en een voortrekkersrol speelt op het vlak van nieuwe technologieën. We proberen de opgedane kennis over Limburg en gans de Benelux te verspreiden om zo nog meer mensen aan te sporen om in hun eigen energie behoefte te voldoen. Hier kan u als klant enkel maar van profiteren. Indien u dus op zoek bent naar een zonneboiler, zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen, vergeet ons dan zeker niet te contacteren.

Het G&D Energy team