Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

Hoe verlaag ik het E-peil?

Toegevoegd op Feb 26, 2014

G&D Energy uit Tongeren krijgt meer en meer vragen naar verlaging van het E-peil bij nieuwbouwwoningen. Dankzij kennis van de ALTRAN software is G&D Energy uitermate op de hoogte van hoe we het E-peil van u woning kunnen verlagen en wat de beste en goedkoopste oplossingen zijn.

Zonnepanelen

Zonnepanelen hebben een grote invloed op het E-peil. Wij berekenen voor u welke invloed en maken u de beste prijs voor uw zonne-installatie. Als u dus u E-peil drastisch wil verlagen op een snelle manier, dan zijn zonnepanelen de ideale oplossing.

Warmtepompen

De vereisten voor warmtepompen om te voldoen aan een verlaging van het E-peil zijn zeer streng. De Mitsubishi warmtepompen van G&D Energy slagen echter met glans en kunnen dus stuk voor stuk zorgen voor een verlaging van het E-peil. Hoeveel punten er gewonnen zullen worden kunnen wij berekenen voor u. We hebben dan wel de file van uw E-peil berekening nodig zodat deze bij ons kan worden ingelezen. In combinatie met zonnepanelen is dit de meest rendabele oplossing.

Zonneboiler

Rekenend houdend met de subsidies van Infrax en Eandis is dit de goedkoopste investering. Het rendement op lange termijn is echter wel een stuk lager als bij zonnepanelen.

G&D Energy legt u graag in een persoonlijk gesprek de voor en nadelen van iedere mogelijkheid uit.