Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

Ook Luminus verhoogt elektriciteitsprijs

Toegevoegd op Jun 19, 2014

Luminus

Ook EDF Luminus ziet zich genoodzaakt om de elektriciteitsprijs op te trekken, omdat de prijs op de groothandelsmarkt nu eenmaal in stijgende lijn gaat. Dat bleek donderdag op een persontmoeting met topman Gregoire Dallemagne. Eerder deze week ontstond er nog heisa over de prijsverhoging die Electrabel heeft doorgevoerd, maar het fenomeen blijkt algemeen. Voor gas daarentegen dalen de prijzen op de energiebeurs, zodat de Luminus-klant zijn gasfactuur zal zien dalen.

Eerder deze week ontstond er nog heisa over de prijsverhoging die Electrabel heeft doorgevoerd. Dallemagne sprak zich vandaag niet uit over de prijsverhoging bij de concurrentie of de kritiek van minister van Consumentenzaken Johan Vande Lanotte. Hij heeft enkel de simulatie gemaakt voor de Luminus-klanten en daaruit blijkt dat die in de toekomst moeten rekening houden met hogere elektriciteitsprijzen en lagere gasprijzen.

Voor elektriciteit gaat het om een prijsverhoging met zo'n 10 procent (20 euro per jaar), terwijl de gasprijs met ongeveer 75 euro per jaar zal dalen. "In totaal dus zo'n 55 euro minder", klinkt het.

De enige echte oplossing voor stijgende energie prijzen kan u dus vinden bij GD-energy. Het plaatsen van zonnepanelen geeft u onafhankelijkheid en een gegarandeerd rendement op uw investering.

G&D Energy, want u verdient het.