Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

G&D Energy op internationale landbouwbeurs te Libramont

Toegevoegd op Jul 21, 2014

Libramont

G&D Energy zal dit jaar aanwezig zijn op de internationale landbouwbeurs te Libramont. Deze beurs die een 240.000 bezoekers telt zal doorgaan op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag (25-26-27 en 28 juli) te Libramont. Wij zullen hier onze belangrijkste producten voor de landbouw tentoonstellen. We denken hier vooral aan de hoogwaardige Duitse zonnepanelen van G&D Energy die erg gegeerd zijn voor grote projecten in Wallonië, Vlaanderen, Nederland en Frankrijk. Verder zijn onze zonneboilers zeer interessant voor de veeteelt. Hier kunnen de landbouwers een serieuze besparing doen op warm water en ook warmte-recuperatie toepassen. De warmtepompboilers van Viessmann zijn ook steeds een ideale manier om uw verbruik te doen dalen.
Verder wil G&D Energy u nog volgende info meegeven:

Geïnteresseerden kunnen ook steeds via onze calculator op www.gd-energy.be een calculatie maken voor een zonne-installatie kleiner dan of gelijk aan 10 kW. Want als u nu zonnepanelen wenst voor uw privé gebruik of voor uw bedrijf, bij G&D Energy bent u steeds aan het juiste adres.

G&D Energy heeft het Yingli Panda 275 Wp paniek aan haar gamma toegevoegd. Op deze manier kunnen wij u steeds de beste oplossing geven voor uw zonne-installatie

G&D Energy heeft met het AXITEC Plus paneel een paneel met een ingebouwde SOLAR EDGE omvormer. Hierdoor heeft ieder zonnepaneel zijn eigen omvormer. Geen verlies meer bij schaduw en monitoring van ieder paneel afzonderlijk. Zonnepanelen van G&D Energy, als het echt goed moet zijn.

Vriendelijke groeten

G&D Energy Team