Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

G&D Energy bezoekt INTERSOLAR te München

Toegevoegd op Jun 10, 2014

Intersolar

G&D Energy bezocht met het voltallige team de internationale INTERSOLAR beurs te München. Op deze manier proberen we op de hoogte te blijven van de allerlaatste technologieën, verbeteringen en aanpassingen.
We kunnen hier ook tijd vrij maken om te spreken met onze grootste partners zoals SMA, AXITEC, SUNPOWER en Omnik.
Opvallend dit jaar waren de batterijsystemen die sterk in opmars zijn. Dit is uiteraard de toekomst voor iedere particulier om zo in zijn eigen stroombehoefte te voorzien. Grote spelers als SAMSUNG zijn bezig om batterijen te ontwikkelen afgestemd op een PV-installatie.
Wat de omvormers betreft kunnen we besluiten dat SMA er met kop en schouders boven uitsteekt wat energy-storage betreft. Met de Sunny Home Manager kan het gehele huishouden gemanaged worden om op de meest gunstige momenten stroom te verbruiken. Onze andere partner was ook sterk vertegenwoordigt en heeft een mooi portfolio van omvormers die door het gerenommeerde vakblad "PHOTON" tot zeer goed worden uitgeroepen. Opvallend is de WIFI verbinding die deze omvormers in enkele seconde verbindt met het netwerk zodat zowel gebruiker als installateur de opbrengst kunnen volgen.
De zonnepanelen van AXITEC waren de beste van de klas wat opbrengstgarantie en fabrieksgarantie betreft. Enkel SUNPOWER doet hier nog beter. G&D Energy is dan ook terecht fier om met deze top-producten te werken.
Ook naar onderconstructie en bevestiging waren er tal van nieuwigheden die ons in de toekomst zullen helpen om nog betere installatie's te bouwen.
In het vakgebied van de zonneboilers was VIESSMANN de grootste partner aanwezig. Deze partner heeft met zijn uitgebreid gamma een antwoord op elke vraag.

Zo ziet u maar dat er bij G&D Energy ook aan de toekomst wordt gewerkt.

G&D Energy, want u verdient het.