Bouwpunt mini-site
Wij zetten de volgende stap richting een groene en duurzame toekomst. Wij evolueren naar Energreen, Your Powerhouse.

G&D Energy bezoekt InterSolution

Toegevoegd op Jan 16, 2014

G&D Energy heeft samen met zijn medewerkers de grootste Belgische beurs in Zonne-energie bezocht.
Op deze manier blijven we op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en kunnen we onze klanten steeds het allernieuwste en beste aanbieden.

Wat was er nieuw?

SMA presenteerde met trots de SMA micro-inverter. Hiermee krijgt ieder zonnepaneel afzonderlijk een omvormer. Schaduw op uw zonnepanelen zal met de micro-inverter een veel kleinere rol spelen. Hierdoor komen ook daken die vroeger niet in aanmerking kwamen voor zonnepanelen, nu wel in aanmerking.
Verder waren de zonnepanelen in combinatie met de warm water collectoren interessant. Op deze manier is het mogelijk om op dezelfde oppervlakte zowel zonnepanelen als collectoren te plaatsen. De voorkant van de panelen zorgt voor elektriciteit, terwijl de achterkant voor warm water zorgt.

Wat viel er op?

Het zijn vooral de sterke leveranciers (degene waar G&D Energy mee werkt) die nog actief zijn en op de beurs aanwezig waren. Zo waren SMA en SCHUCO vertegenwoordigt.

Besluit

G&D Energy is weer op de hoogte van de laatste nieuwe snufjes en zal jullie ook in 2014 met plezier verder helpen met uw zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, windmolen ...